Atletisme en pista, Escola

EQUIPS FEMENINS AGRUPA SUB14 I SUB16

BONS RESULTATS DELS EQUIPS FEMENINS AGRUPA.

La bona feina acostuma tenir recompensa encara que a vegades volem una miqueta més. Aquest dissabte la base de l’atletisme femení Agrupa ha competit en dos fronts; el Campionat de Catalunya sub 14 PC per equips a Sabadell i el Campionat d’España sub16 PC per equips a Zaragoza. Un veritable sac de nervis i d’il.lusions que són bons i dolents a la vegada; m’atreviria a posar nota: un notable alt en la competició i un excel.lent en actitud, sempre cal deixar un marge per a la millora. Un sotscampionat de Catalunya per a les U14 i un quart lloc al Campionat d’España, a tocar del pòdium, per a les U16. El que realment és important és estar a la pomada de les grans competicions que és on realment s’aprèn

Ha estat un dia important per a elles dins del seu camí a l’evolució atlètica i personal; són dos grans grups en un, la diferència d’edat és poca i segurament la majoria d’aquestes dones faran coses interessants en l’esport i a la vida. Quan es va valorant, a nivell general, el paper de la dona dins de l’esport, a l’Agrupa fa molts anys que tenen el rol que s’han guanyat en el camp directiu, tècnic i atlètic; no ha calgut fer equilibris perquè tinguéssin el lloc que els correspon.

La temporada acaba de començar i aquest gener ja ens ha deparat uns bons Campionats, els objectius són més llunyants però cal anar construint fonaments i això s’està fent. Continuarà, felicitats.