Atletisme en pista

DOBLET DE CAMPIÓ EN EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS SUB20

equip sub20

DOBLET DE CAMPIÓ AAC EN EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS SUB20 disputat el passat dissabte 19 de setembre a l’Estadi J.Serrahima.

L’equip masculí AAC es va proclamar campió aconseguint un total de 12 primeres posicions, 5 segones posicions i 1 tercer lloc.

Destacar les primeres posicions de Pol Comas en 100m, Pol Rosal en 200m, el capità Oriol López en 400m, Aniol Borràs en 800m, Afam Maijó en 1500m, Gerard Ribe en 3000m, Marc Fernández en 3000obs, Dani Torrero en salt d’alçada, Ramón Marques en salt amb perxa, Bernat Pubill en llançament de javelina i Joaquim Rico en 5000m.m. També van aconseguit una primera posició en el relleu de 4x400m.

L’equip femení AAC també es va proclamar campió amb un total de 12 primeres posicions i 7 segons llocs en prova.

Destacar les primeres posicions d’Ona Alonso, fent doblet en 400mt i 800m, Alba Verges en 100mt, Georgina Serra en salt d’alçada, Zhanetta en salt de llargada, Berta Ruiz en triple salt, Aina Calbó en llançament de disc, Maria Navarro en martell, Laura Pascual en llançament de javelina i Alexia Palomero en 5000m.m. En els relleus les noies agrupa també es van imposar a la resta de rivals aconseguint la primera posició en el relleu de 4x100m i 4x400m.