Atletisme en pista

CAMPIONAT ESPANYA SUB23

Intens cap de setmana (29-30/06) a les pistes de Tarragona en el Campionat d’Espanya en la categoria Sub23.

L’agrupa va tenir una bona participació quedant en cinquena posició per puntuació per equips.

Cal destacar els pòdiums dels atletes AAC, en primer lloc l’or del Ramón Adalia en triple salt, en la mateixa prova Naiara Estanga va obtenir una lluitada medalla de bronze i seguint amb els salts Maria Artero també va aconseguir la tercera posició. En els llançaments Belén Bermejo va quedar tercera en la prova de martell a l’igual que Aarón Sola en el llançament de disc el qual també va obtenir una medalla de xocolata en pes. En Nahuel Carabaña i la Sara Alonso van proclamar-se sotscampions d’Espanya aconseguint una medalla d’argent respectivament en la prova dels 3000m obstacles. Ferran Merino en la prova de decatló va gaudir del tercer lloc en el pòdium amb una medalla de bronze. També mencionar la gran actuació de l’Iker Gómez quedant en quarta posició en el 400 tanques i Laia Vega assolint una sisena posició en llançament de disc.