Atletisme en pista, Escola

CAMPIONAT D’ESPANYA SUB-16 PER EQUIPS

equip sub16
CAMPIONAT D’ESPANYA SUB16 PER EQUIPS.
Pistes d’atletisme Gaetà Huguet a Castelló.
La final del Campionat d’Espanya de Clubs sub16 s’ha saldat amb un brillant tercer lloc de l’equip femení, un récord d’España de 1500m obstacles 4.56.27 a càrrec de l’atleta del CA Nou Barris Bemnet Vidal i moltíssimes marques personals i bons llocs de classificació que ens han portat a sumar 100 punts quedant a un punt del Playas Castelló que ha estat segon i del Nerja que ha resultat guanyador amb un fort final de competició.
Una gran jornada atlètica ben organitzada per la RFEA i el Playas que ha tingut un desenllaç molt alternar durant tota la jornada.
Hem de felicitar a totes les participants i destacar especialment la col·laboració dels Clubs CA Nou Barris, FACVAC, UA Montsià, UA Barberà, CA Torredembarra, UGE Badalona i el alt nivell dels seus tècnics i atletes participants.
Destacar les guanyadores de prova, Inés Gómez (UA Barberà) en 100m amb un registre de 12.73; Laia Zurita (UGE Badalona) en 300m amb 39.73; Bemnet Vidal (CA Nou Barris) amb 4.56.27 aconseguint un R.Esp.; Maria Vallès (FACVAC) en llançament de disc amb un registre de 36.91m.