Ruta

CAMPIONAT D’ESPANYA DE MARXA EN RUTA

Disputat a Sevilla conjuntament amb el Campionat d’Espanya de marxa en ruta per federacions.

Destacar l’atleta Mario Viñas el qual va aconseguir una meritòria 5a posició en la prova de 50km marxa amb un registre de 4 hores 2 minuts i 35 segons.

En el Campionat per federacions, tres atletes AAC van formar part de la selecció catalana amb el tècnic a càrrec Manel Castro. En la categoria Sub20 masculina on Joaquin Rico formava part van obtenir una 2a posició global i a nivell individual MMP pel Joaquim. Alejandro Martínez en categoria Sub16 masculina també van obtenir una 3a posició en equips i en la categoria Sub16 femenina Marta Jiménez va obtenir una 4a posició individual i MMP i 1a posició global en equips.