Atletisme en pista, Escola

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE TARDOR

Camp. Cat. Tardor

El passat dissabte 16 de novembre es va disputar el CAMPIONAT DE CATALUNYA DE TARDOR a Manresa on els atletes Agrupa van fer una gran actuació.

A nivell masculí es van assolir 9 pòdiums. 2 medalles d’or, 2 més d’argent i altres 3 medalles de bronze. Pel que fa a la categoria femenina en van aconseguir un total de 20 medalles. 6 medalles d’or amb un rècord de Catalunya en salt de perxa, 9 d’argent i 5 medalles de bronze.

Destacar el triomf del Roc Malet (Sub14) en les proves de llançament de pes i disc, la primera posició de la Diana Fernández(Sub14) en la prova de 220mt, l’or amb rècord de Catalunya inclòs de la Nur Torres (Sub12) en salt de perxa. En triple salt la Georgina Serra (Sub16) va assolir la primera posició i en llançament de javalina l’Eulàlia Ferriz (Sub16) també es va proclamar campiona de prova. Pel que fa a la prova de marxa, la Núria Ferriz (Sub12) en 2000mm i la Jana Peralta (Sub10) en 1000mm van assolir l’or en les respectives categories.

Felicitats a la resta d’equip Agrupa que gràcies a la gran competició van aconseguir una segona posició per puntuació conjunta.