Cros, Escola

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROSS PER CLUBS (Categories de promoció)

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROSS PER CLUBS ‼️🏆

El passat diumenge 5 de novembre es va disputar a Vic el Campionat de Catalunya de Cross per Clubs on els atletes Agrupa van fer una sensacional actuació obtenint una tercera posició en categoria Sub12 femení i també medalla de bronce en la categoria Sub12 masculina. 🏆

Les atletes Sub12 femenines es van penjar la medalla de bronce 🥉amb l’equip format per Ariadna Chicot, Berta Sales, Iris Gómez, Júlia Bilurbina i Berta Díaz. L’equip masculí Sub12 també va pujar al tercer esglaó del podi 🥉 amb l’equip format per Mateu Roca-Cusachs, Aran Dies, Marcel Peralta i Genís Miguel.

En la categoria Sub14 femení l’equip va obtenir la 4️⃣  posició amb l’equip format per Aina Font, Micaela Gelabert, Bruna Borràs, Amàlia Carrés i Joana Roca. Els atletes Sub14 masculí ¡es van classificar en  7️⃣ posició amb l’equip format per Miquel Casquet, Nico Gago, Jordi Canaleta i Biel Fornós.

Pel que fa a l’equip Sub10 va estar format per Alea Maria Ferrari, Laia González, Amaia Cirujeda i Mar Bilurbina.