Atletisme en pista

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS ABSOLUT EN PISTA COBERTA

El diumenge 8 de gener es va celebrar el Campionat de Catalunya de Clubs A amb una gran participació dels atletes del club

L’equip femení es va classificar en tercera posició amb 63 punts i l’equip masculí es va quedar a tan sols 2 punts de pujar al podi quedant quarts de Catalunya amb 67 punts.

Va ser una altra competició on es va demostrar el gran nivell que hi ha a l’atletisme català i que l’Agrupació Atlètica Catalunya està entre els millors clubs del territori.

Destacar les següents actuacions:

1. Angel Torrero a l’alçada amb 2.06, Ilias Fifa al 3000m amb 8:14.78, Aaron Sola en pes amb 16.16, Andreea Sabou en llargada amb 6.00 i Judit Prats en pes amb 13.93
  2. Sebastià Pons en 200m amb 21,93 i Marina Covarrubias en 60mt amb 8.58
  3. Aleix Serra al 1500m amb 4:06.88, Oriol Almirall a la perxa amb 4.70, Marc Sala al triple amb 14.59 i Sheila Dobón en triple amb 12.09

La classificació és el resultat de l’esforç de tots els integrants de l’equip, gràcies a tots i totes, sense vosaltres no hagués estat possible. Ara toca continuar treballant de cara la temporada 2023.