Atletisme en pista

CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT

Gran actuació dels atletes Agrupa en el CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT disputat el passat 14/07 a l’Estadi J.Serrahima.

L’AAC es posiciona com a primer equip per taula de puntuació per davant del FC Barcelona i de l’Avinent Manresa.

S’han aconseguit un total de 17 medalles, repartides en 10 d’or, 4 d’argent i 3 de bronze.

En curses cal destacar la primera posició d’Alex Kingue en la prova de 200m.ll. i Zoya Naumov es va proclamar campiona de Catalunya en 1500m.ll. guanyant amb una àmplia diferencia. L’or de Mourad, la segona posició de Míriam Ortiz i el bronze de la Bàrbara Ramón tots tres en la prova de 5000m.ll. Medalla d’argent per a Alba Manzano en una final molt renyida en la prova de 100m.t.
En l’àmbit dels salts una sensacional primera posició de la Naiara Estanga en el triple salt i un or també en la mateixa prova aconseguit per Ramón Adalia. Robert Díez es va proclamar sots-campió en triple salt i va assolir la medalla d’or en el salt de llargada on Tamara del Rio també va pujar al pòdium aconseguint un tercera posició. I finalitzant el salts acabem amb l’or de la gran Maria Artero en salt d’alçada.
En els llançaments destacar l’or d’Andrea Alarcón en llançament de disc on l’Aarón Solà també es va proclamar campió i el Jaume León va assolir una medalla d’argent. Bilal Nouali en la prova de llançament de javelina va aconseguir una merescuda primera posició i per finalitzar Edgar Capdevila proclamant-se bronze en la prova de llançament de martell.

Moltes felicitats a tots els atletes participants del Campionat i als respectius entrenadors i entrenadores.