Atletisme en pista

CAMPIONAT DE CATALUNYA SUB23

naiara estanga

Ahir 26/01 es va disputar el Campionat de Catalunya Sub23 a Sabadell on els i les atletes Agrupa van fer una sensacional competició aconseguint la segona posició per punts.

En categoria masculina es van assolir 6 medalles, 1 d’or a càrrec d’Aaron Sola en llançament de pes fent MMP amb 16.08. En segona posició i amb la medalla d’argent Joel Martín també amb MMP de 49.80 en 400m.l., Aleix Serra en 1500m.l. i Iker Vaqué en llançament de pes amb 15.46 fent MMP. Amb medalla de bronze Pau Aragonès en 60m.t. amb un temps de 8.45 MMP i Sergi Liebana en salt d’alçada.

Pel que fa a la categoria femenina es van guanyar un total de 6 medalles, Naiara Estanga doblet d’or en salt de llargada i triple salt, Maria Botella doblet d’argent en 60m.l. fent MMP amb 7.85 i en 200m.l. i Andreea Florina doblet de bronze en salt de llargada i triple.

Enhorabona a tots els i les atletes i entrenadors respectius.